Gebruik Nicolaaskerk Oldenzijl

De Nicolaaskerk is een prachtige locatie voor diverse activiteiten. Door de schitterende akoestiek komen koren, vocalisten en instrumentalisten geweldig tot hun recht. Het mooie gebouw leent zich bijzonder goed voor exposities, mede door het volledig aan de kerk aangepaste bevestigingsmateriaal.
Voor diverse activiteiten en gelegenheden kan de kerk gebruikt worden.

Trouwdiensten
Bent u op zoek naar een bijzondere en sfeervolle locatie waar u in het huwelijk kunt treden? De Nicolaaskerk is een prachtige trouwlocatie voor een burgelijk huwelijk. U kunt uw huwelijk ook kerkelijk laten inzegenen in de Nicolaaskerk.

Rouwdiensten
Uiteraard kan de kerk ook rouwdiensten onderdak verlenen, een plechtige en ingetogen ambiance voor een laatste afscheid.

Concerten, lezingen, exposities, bijzondere gebeurtenissen
Wie graag eens wil optreden of exposeren, kan de kerk voor een bescheiden bedrag huren. In samenwerking met het naastgelegen Dorpshuis voor de catering, kan dan een concert, lezing of expositie worden georganiseerd met daarbij ook nog de nodige pr-ondersteuning.
Wie een bijzondere gebeurtenis wil vieren en daarvoor een mooi, historisch decor zoekt, kan ook terecht in de Nicolaaskerk.

Repetities
Voor koren en musici bestaat ook de gelegenheid om een keer te komen repeteren in de Nicolaaskerk. Als er geen verwarming nodig is, kan dat voor een geringe vergoeding (zie de tarievenlijst). Neem voor een afspraak contact op met de secretaris.

Vergoeding
De vergoeding voor het gebruik van de kerk is gedifferentieerd en hangt af van de soort activiteit en de periode in het jaar. De huidige tarieven kunt u hier downloaden. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij de secretaris van de Stichting Nicolaaskerk Oldenzijl.
Dat kan via de mail: secretaris@nicolaaskerkoldenzijl.nl, maar u kunt ook bellen: .